Daniël Oostra

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/vc_column]

Back in town! Zanger en entertainer Daniël Oostra!

 

 

Na een ernstige ziekte die hem een tijdlang uit de running hield, keert hij nu terug op de Nederlandse podia: Daniël Oostra, de sympathieke zanger uit het noorden des lands. Daar zijn we ontzettend blij mee!

Aanvankelijk maakte hij vooral in de noordelijke provincies furore. De laatste jaren was zijn naam ook in de rest van Nederland rijzende. De voorspellingen waren dat Daniel nooit weer kon zingen, maar In het nieuwe jaar gaat hij de draad weer oppakken. Zijn stem heeft er gelukkig niet onder geleden, die is nog altijd van goud. En zijn enthousiasme is ook weer als vanouds. Daniël is immers meer dan alleen een hele goede zanger. Met zijn aanstekelijke presentatie weet hij bij elk publiek een snaar te raken en van elk optreden een feest te maken. Een rasartiest en een volbloed entertainer!

Daarbij kan hij putten uit een breed repertoire, van Michael Bublé tot Frans Duijts en van André Hazes tot Robbie Williams, en uit een groeiend arsenaal eigen nummers.

Daniël is vanaf januari 2023 weer bij ons te boeken. Voorlopig voor optredens van een half uur.

Trakteer uw publiek op deze geweldige entertainer die niemand onberoerd laat!

Wij verheugen ons er al op om Daniël terug te zien op het podium.

Voor meer informatie
theo@euro-entertainment.nl
info@euro-entertainment.nl
Kantoor Heerenveen: 0513-688930
Kantoor Enschede: 053-4325371

DANIËL OOSTRA,

ZANGER & ENTERTAINER!

Een gouden stem, een veelzijdig repertoire en de podium-presentatie van een rasentertainer. Daniël Oostra heeft het allemaal. De sympathieke zanger weet op elk feest de juiste toon aan te slaan en krijgt elke zaal plat met zijn enthousiasme en aanstekelijke presentatie. Daniël is meer dan alleen zanger. Hij beschikt over een natuurlijk talent om mensen te vermaken. Een rasartiest en een volbloed entertainer!

Van Michael Bublé tot Frans Duijts, van Robbie Williams tot Marco Borsato. Daniël kan putten uit een enorm breed repertoire, inclusief een groeiend arsenaal eigen nummers. Met zijn explosieve performance en aanstekelijke uitstraling weet hij bij elk publiek de juiste snaar te raken en van elk optreden een onvergetelijk feest te maken.

Jubileumsconcert

Wat moet je zeggen,

als je er geen woorden voor kan vinden hoe dankbaar, trots, blij je bent op de mensen die er voor hebben gezorgd

dat jou 20 jarig jubileum een magische en onvergetelijke avond is geworden.

Wat hou ik van deze mensen..

Niet te vergeten het publiek, de vrienden, familie, kennissen en fans.

Dank jullie wel allemaal,

Daniël Oostra

[ct_vc_portfolio layout=”masonry” img_proportion=”original” style=”flat” image_resolution=”full” hover_style=”3″ grid_spacing=”0″ columns=”4″ max_width=”768″ posts_limit=”0″ show_title_description=”” show_categories=”” show_custom_text=”” show_excerpt=”” show_read_more=”” show_imgtags=”0″ sortable=”true” sortable_style=”in_grid” pagination_type=”show_more” show_more_text=”Show more” pagination_use_custom_font=”” pagination_color=”#ffffff” pagination_background=”#393b3f” pagination_color_hover=”#ffffff” pagination_background_hover=”#2c8ac9″ author=”” category=”” tag=”” order=”ASC” orderby=”post_date” show_custom_order=”” target=”blank”]

Contact

Stuur mij een bericht voor boekingen en/of vragen. Bellen mag natuurlijk ook!
  • info@danieloostra.nl
  • +31629031470

Contactformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.